Okei, myönnän rehellisesti ja käsi Raamatulla että heräsin ihan yhdeksältä kuten piti.. eikun kahdeksalta kuten pitikin, mutta en JAXANUT nousta ja nukuin kymmeneen asti. Jäi yksi terapiasessio vähemmälle mutta ainakin ryömin aavistuksen virkeämpänä paikalle. Oli herttaista kun koko päivän syöny pannukakkua ja sitten kuntoutuksessa on pannukakkua ihanaa ♥ mätin sitä suurella vihalla suuhuni kun olin jättäny aamiaisenki vähille sen takia et ajattelin lounaalla olevan jotain herq                                                                    

No kaikkee ei voi tietty saada tms tms

Sitten oli kahden tunnin (wtf siis nää on ihan mielettömii kokouksii aina) sosiaalityöntekijän luento, jossa istuttiin semmosen täyteentupatun pöydän äärellä ja mukahauska sossun mies sitten puheli meille kaikkea. Tässä vaiheessa pääsin tutustumaan vähän paremmin myös ryhmäläisiini. Poikia on viisi, heidät nimesin ominaisuuksiensa mukaan osuvilla lempinimillä Läski, Juntti, Outo, Juntti II ja Läski jr.                                                                                                                                                                                                                                            

Tyttöjä lisäxeni neljä, heistä en oikeen osaa sanoa juuta enkä jaata, paitsi että yksi on GOTHIX ja sillä on helvetin ruma susitatuointi rinnassa. Yksi on sellanen saatanan rasittava hölöttäjä joka tietää kaiken kaikesta ja on Hauska ja Witty ja hehhjhjdfggsj en siis vaan voi sietää tollasia. Saman tyypin kanssa käytiin kiusaantunut heppakeskustelu eilen.

Sosiaalityöntekijä siinä sopi meille kaikkia Varmasti Hauskoja tutustumiskäyntejä tyyliin johonkin Palvipoikien lihanleikkaamoon ja olin siinä vaiheessa aivan kauhuissani. Sitten sain tietää että nää käynnit järjestetään vasta elokuussa jolloin olen toivon mukaan jo kaukana poissa, samalla kun nuo nynneröt jää istumaan kuntoutukseen.

Kahden tunnin omituisessa asennossa istumisen (en halunnut katsoa vierustoveria) jälkeen lähdin lätkimään ns vitun lujaa, koska en tuntenut itseäni aivan tarpeeksi hyväkuntoiseksi osallistuakseni kuntosali-sessioon.

 

Aikalailla hetken mielijohteesta hyppäsin bussiin ja menin Paimioon ajatuxena mennä faijan luokse. No en tietty saanu iskää kiinni ja epävarmana siitä muistiko se ees että olin tulossa niin menin sitten pariksi tunniksi kirjastoon istumaan. Luin siellä lukion historiaa ja piirsin ihan onnettomana ja soitin vaan lievät 7 kertaa iskälle kun se paska oli golfaamassa jossain. Just kun olin aloittanut Kaksplus-lehden lukemisen ni se tuliki hakee mut! Jäi kaikki vauvajutut sivu suun. : ( 

Pannukakkudieettiin kyllästyneenä söin ainoastaan 6 donitsia, possua about puolikkaan sian verran ja parit perunat ja paketin viinirypäleitä päälle. Ihme etten jaxanu paljoo muuta ko ryömii faijan luksusohvalle tuijottamaan Sherlock Holmesii (Quite so, Watson!) ja möllötin muutenkin ihan koomassa. Pitäis vaan opetella nukkuu enemmän. 

Äiti soitti kysyen että OOTKO KÄYNY SUIHKUSSA ONKO SULLA PUHTAAT VAATTEET koska näin paljon muhun luotetaan! ♥ Huomautin äitille että oon jo kahdeksantoista jolloin hän nokkelasti kommentoi että toivoo munkin muistavan sen. : ( Damn you, woman! 

Huomenna onkin terveysluennon aika ja lisää ryhmäterapiaa jee kuolen tähän rakkauden ja ilon puuskaan 

- Peemu 

 

tänään vitutti


- kalan haju  

- tiskirätit

 

tänään ilahdutti

- aurinko

- hienot kirjankuvitukset